VRIJWILLIGERS BIJEENKOMST

Vrijwilligers en kandidaat vrijwilligers van het Regenbooghuis aan Zee, jullie worden vriendelijk uitgenodigd op

zondag 26 september 2021 om 14u30 in het Regenbooghuis aan zee, Kerkstraat 11 te Oostende.

Even kennismaken met iedereen, naar jullie wensen luisteren, wat verlangt het Regenbooghuis van jullie, hoe gaan we te werk en wat bieden wij jullie .....

Dit samen met en drankje en knabbeltje

Gelieve te laten weten als je komt via info@regenbooghuisaanzee.be naam vermelden

Vriendelijke groeten Het Regenbooghuis aan zee team

Vrijwilligersvacatures

Zin om onze organisatie te steunen door zelf de handen uit de mouwen te steken? Bekijk dan onderstaande vacatures en vul het registratieformulier in. Hierna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij één van onze vaste medewerkers, van wie je alle informatie over het reilen en zeilen van het Regenbooghuis aan zee krijgt. Op basis van jouw wensen zoeken we samen met welk engagement je bij ons aan de slag kan!

Zin om in actie te schieten voor de regenboog community? Vervoeg dan ons actieteam op tal van acties, evenementen en festivals!

Luisterend oor gezocht voor een onthaal onder de regenboog! Bij ons kan iedereen met vragen terecht voor een gesprek, daarom zoeken we steeds nieuwe onthaalmedewerkers voor onze werking.

Journalist in spe, blogger avant la lettre, sociale media expert, all-round spraakwaterval? Of werk je liever van achter het toetsenbord? kom onze werkgroep communicatie vervoegen

Grafisch ontwerp, tekenen, illustraties, fotografie, … zijn helemaal jouw ding? Dan ben jij de picasso waar we naar op zoek zijn!

Heb je zin om ons regenbooghuis verder uit te bouwen tot een gezellige thuis? Ergens een likje verf, wat opknapwerk en wat gezelligheid? Of zin om onze bibliotheek onder handen nemen? Laat ons dan gauw iets weten!

Ben jij een allemansvriend? Een sociale bezige bij? Barvrouw/man/enby? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken binnen onze werkgroep activiteiten!

Fotografie: Sofie Luyten
Nabewerking: Nathalie Thurion

Wij verwachten:

  • Jouw input in de werkgroep acties/evenementen

  • Jouw engagement, ingevuld op een manier die voor jou het beste past

  • Dat je onze missie en visie onderschrijft en loyaal ben ten op zichte van Regenbooghuis aan zee

Wij bieden jou:

  • De kans om mee je stempel te drukken op acties en events van Regenbooghuis aan zee en je als activist of eventmedewerker verder te ontplooien

  • Uitbreiding van je eigen sociaal netwerk

  • Een vrijwilligersverzekering

  • Vrijwilligers - verwenmomenten

Download onderstaand formulier, vul reeds zoveel mogelijk in en breng het mee bij uw intakegesprek.

Intake Vrijwilligers
Word – 213,3 KB 42 downloads